dr SCoolArt
Geplaatst op: | Weergaven: 70

dr SCoolArt

Drie keer per jaar organiseren we binnen de deelschool VMBO onderbouw een dr. sCoolartdag. Eerder dit jaar werden er door alle klassen een groot gezamenlijk kunstwerk gemaakt. Deze dr. sCoolart konden de leerlingen kiezen uit maar liefst 25 verschillende workshops.

De deelschool was een groot kunstzinnig en creatief bolwerk. Zo werd er onder andere geanimeerd, leerden leerlingen stripfiguren tekenen, werd er naar waarneming geschilderd, er werd er geacteerd, muziek gemaakt. In het technieklokaal maakten leerlingen insectenhotels en in het verzorgingslokaal werden er tropische drankjes en hapjes gemaakt. Leerlingen kregen les van een professionele Hiphop danser en kunstenaars.
 
In de spiegelzaal zijn alle kunstwerken geëxposeerd. Bij binnenkomst was er voor iedereen een hapje en drankje en werd er muziek gedraaid door leerlingen die de workshop DJ hadden gevolgd.
 
De leerlingen elkaar laten zien, horen en proeven waar zij mee bezig zijn geweest. Het was een feestelijke afsluiting van een creatieve en geslaagde dag!

Terug naar vmbo onderbouw
MAS Stage

MAS Stage

Geplaatst op:

Dinsdag hebben onze tweede klassers met een hele mooie prese…

 
Museumbezoeken

Museumbezoeken

Geplaatst op:

Afgelopen vrijdag hebben onze brugklassers een museum bezoch…