Gefeliciteerd!
Geplaatst op: | Weergaven: 824

Gefeliciteerd!

Weer een certificaat erbij 

Deze week namen acht pro-leerlingen deel aan een tweedaagse cursus veilig werken met heftruck- en reachtruck. Jayson, Andy, Thomas, Nick, Jeremain, Javayro, Martijn en Benjamin (zie foto) reisden daarvoor af naar Tynaarlo. Waar ze bij de firma HOC Opleiding & Training zowel het theorie-examen als het praktijkexamen aflegden. 

De organisatie was ook nu weer in handen van Passie in Techniek (PIT), een samenwerkingsverband tussen het Aletta, Winkler Prins en het bedrijfsleven op het gebied van sterk techniekonderwijs.  

Het behalen van dit certificaat en andere certificaten vergroot de kans voor de pro-leerlingen op de arbeidsmarkt. In april berichtten we al over de uitreiking van de VCA-diploma’s op onze site. Eind vorig schooljaar werd de leerlingen van de afdeling praktijkonderwijs van beide scholen al de mogelijkheid geboden om het vliegbrevet dronevliegen te halen. Ook het getuigschrift voor het behalen van het heftruck-examen staat goed op hun CV. De drie genoemde opleidingen worden door PIT aangeboden aan de leerlingen. Ouders hoeven hiervoor geen extra bijdrage te betalen. 

De leerlingen die gisteren en vandaag in Tynaarlo zowel op het onderdeel theorie als praktijk een voldoende hebben gehaald ontvingen een getuigschrift en een pasje. Wij feliciteren de geslaagden van harte!

 

NB: actiefoto's van de vier andere kandidaten volgen nog.

Terug naar Praktijkonderwijs

Bekijk ook

Gouden Handen Award

Gouden Handen Award

Geplaatst op:

Uitgereikt tijdens bouwwedstrijd SSPB

 
Zwemmen voor de beker en voor de fun

Zwemmen voor de beker en voor de fun

Geplaatst op:

Regionale zwemwedstrijd pro-scholen 

 
Projectweek

Projectweek

Geplaatst op:

Maandag 2 oktober start de schoolbrede projectweek ‘Wa…