Show op zaterdag
Geplaatst op: | Weergaven: 55

Show op zaterdag

Elke laatste zaterdag van de maand toont een crew van 18 jongeren hun eigen live-talkshow in cultuurcentrum Kielzog. Met muziek, cultuur en interessante gesprekken weten zij elke laatste zaterdag van de maand een toffe show neer te zetten. Een show vóór en dóór jongeren. De Zaterdagmiddagshow is zowel live in de foyer van het Kielzog als online via YouTube (Kielzog) gratis bij te wonen.

De Zaterdagmiddagshow biedt jongeren, met en zonder ervaring, een gezellige werk- en leerplek binnen het leukste culturele bedrijf van het Noorden. Door middel van workshops en begeleiding van professionele showmakers leren jongeren zelfstandig hun show samen te stellen en te produceren: filmen, editen, presenteren, techniek en regisseren. Kortom: alles wat een liveshow nodig heeft!


Oproep aan AJC'ers:

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je een kijkje nemen bij de show? Wees dan 30 april en 28 mei welkom in de foyer van het Kielzog. De toegang is geheel gratis! Ben je na het kijken van de show enthousiast geworden en denk je daar wil ik ook aan meedoen? Dan kun je een mail sturen naar b.deboer@kwartierzorgenwelzijn.nl en dan nodigen wij je uit voor een gesprek! Wie weet word jij wel één van de showmakers van De Zaterdagmiddagshow.

We zien jullie dus graag op 30 april en/of 28 mei - van 16.00 tot 17.00 uur - in het Kielzog!

 

Het productieteam van De Zaterdagmiddagshow

Terug naar Praktijkonderwijs

Foto's

Bekijk ook

Walking Lunch

Walking Lunch

Geplaatst op:

We hadden bezoek van mensen die met veel inzet - in het kade…

 
Trots op!

Trots op!

Geplaatst op:

Ook op de locatie Laan van de Sport 6 hebben de examenkandid…

 
Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd!

Geplaatst op:

Weer een certificaat erbij