Geplaatst op: | Weergaven: 185

Programma mavo/havo 1 en mavo 2


Door de harde lockdown is ook het voortgezet onderwijs per direct gesloten. Hoewel we begrip hebben voor de situatie, vinden we het natuurlijk erg jammer dat we het jaar niet samen op school kunnen afsluiten. We weten op dit moment nog niet hoe het na de kerstvakantie verder gaat. Daarom bereiden we de komende dagen voor alle zekerheid een situatie voor van online lesgeven.

We kunnen ons voorstellen dat je nog spullen op school hebt liggen die je deze week of na de vakantie nodig hebt. Daarom vragen je om je kluisje helemaal leeg te halen en wat erin ligt mee naar huis te nemen. Vergeet je schetsboek niet mee naar huis te nemen. Ook dat kun je bij de kluisjes vinden.

Inhaaltoetsen worden na de kerstvakantie afgenomen. We laten je tijdig weten wat dat voor jou betekent.

De komende paar dagen wordt er beperkt online les gegeven. Je hebt twee online mentorlessen: één om de week door te nemen en bij te praten over online lessen. Aan de orde komt onder andere hoe het werkt, wat van je verwacht wordt,  wat je nodig hebt, of je device werkt. De andere mentorles is een online-jaarafsluiting. Waarschijnlijk overbodig om te laten weten: dit zijn verplichte lessen.

Natuurlijk kun je via It’s Learning contact houden met je mentor en met je docenten. Houd ook goed de website en de mail in de gaten voor eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Programma mavo/havo-1

Dinsdag:

10.00 uur        op school om je spullen op te halen. Daarna naar huis en om
13.00 uur         een online mentorles

Donderdag:
11.00 uur        online jaarafsluiting met de mentor

Programma mavo-2

Dinsdag:
11.00 uur      op school om je spullen op te halen. Daarna naar huis en om
13.00 uur      online mentorles

Donderdag:
11.00 uur        online jaarafsluiting met je mentor

De heer Bos en mevrouw Kolk zijn deze week afwezig. Mevrouw Bos verzorgt de mentorlessen van m2b en mevrouw Westra die van m2c. 

 

Terug naar mavo
Hoera geslaagd!

Hoera geslaagd!

Geplaatst op:

Donderdag 9 juni was de spanning om te snijden in vele huisk…

 
Achter de schermen

Achter de schermen

Geplaatst op:

Afgelopen week zijn de derdeklassers mavo naar Theater de Ma…