Wiskunde challenge
Geplaatst op: | Weergaven: 448

Wiskunde challenge

Vrijdag 11 november vond weer de jaarlijkse wiskunde dag plaats voor leerlingen van vwo-5 + vwo-6. Voor de wiskunde A-lympiade ging men aan de slag met een logistiek probleem waarbij men met bestelbusjes winkels moest bevoorraden. De leerlingen voor de wiskunde B-dag gingen aan de slag met water in kannen en kruiken en diophantische vergelijkingen.

Zoals gebruikelijk werd de dag geopend door onderwijs directeur Wout Zilverberg die de 53 deelnemende leerlingen een inspirerend hart onder de riem stak. Met veel enthousiasme ging men aan de slag met de problemen en gedurende de dag ontstonden er mooie werkstukken.

Docent Cynthia van der Veen had voor allerlei lekkers gezorgd zodat er geen sprake was van een tekort aan energie. Aan het eind van de dag waren alle groepen in staat om een goed verzorgd verslag in te leveren.

We willen alle leerlingen ook een groot compliment geven voor het verloop van de dag. Er was een gezellige sfeer, men werkte allemaal goed samen, rommel werd direct opgeruimd en iedereen gaf aan dat er met veel plezier was gewerkt. Bijgaande foto’s geven een goed beeld van het verloop van de dag.

Sommige leerlingen kunnen niet wachten tot volgend jaar…

Terug naar hv bovenbouw

Bekijk ook

Nederlandse Filosofie Olympiade

Nederlandse Filosofie Olympiade

Geplaatst op:

Danique en Anouk uit vwo-5 hebben op 24 en 25 maart meegedaa…

 
Journée de la langue française  

Journée de la langue française  

Geplaatst op:

Op maandag 3 april organiseert de sectie Frans tussen 14.00 …

 
Gymnasiumdag 2023

Gymnasiumdag 2023

Geplaatst op:

(En bekendmaking winnaars vertaalwedstrijd Grieks/Latijn)