Cambridge Certificate Ceremony
Geplaatst op: | Weergaven: 537

Cambridge Certificate Ceremony

Op maandagavond 24 oktober leidde Engels docent Irene Maathuis de jaarlijkse Cambridge Certificate Ceremony op het dr. Aletta Jacobs College. Met gepaste trots reikte zij aan de kandidaten hun Cambridge Advanced diploma uit, waarvoor ze examen hadden gedaan in juni. Alle dertien kandidaten hebben hun diploma behaald; twee zelfs met een A, wat de hoogste score is.

Ilse, Nadia, Siem, Nienke, Malin, Noa, Carmen, Thijs, Chris, Renate en Delta werden individueel in het zonnetje gezet waarna het certificaat en voor elk een speciaal uitgekozen Engels boek werden uitgereikt. Afwezig waren Brent en Jopie.

Voor Maathuis was dit de allerlaatste CCC, aangezien zij vorig jaar met pensioen is gegaan. Ze kijkt terug op fijne Cambridge groepen met getalenteerde leerlingen, die hun extra moeite - een uur meer les in de week op soms ongunstige uren - beloond zien met een internationaal erkend diploma. Dat houdt in dat de leerlingen met het Advanced op zak een streepje voor hebben als ze bijvoorbeeld in het buitenland willen werken, studeren of een stage doen.

Met een vrolijke groepsfoto en gezellig napraten werd de avond afgesloten.

 

Lees ook het bericht in het DvhN

Terug naar hv bovenbouw

Bekijk ook

Mentorles anders

Mentorles anders

Geplaatst op:

Drie dagen mountainbiken - pilot in havo-4

 
The (Blue) Challenge

The (Blue) Challenge

Geplaatst op:

Succesvolle jonge ondernemers

 
Taaldorp

Taaldorp

Geplaatst op:

UNE BAGUETTE S’IL VOUS PLAIT La ville et le village…