Cambridge Certificate Ceremony
Geplaatst op: | Weergaven: 388

Cambridge Certificate Ceremony

Op maandagavond 24 oktober leidde Engels docent Irene Maathuis de jaarlijkse Cambridge Certificate Ceremony op het dr. Aletta Jacobs College. Met gepaste trots reikte zij aan de kandidaten hun Cambridge Advanced diploma uit, waarvoor ze examen hadden gedaan in juni. Alle dertien kandidaten hebben hun diploma behaald; twee zelfs met een A, wat de hoogste score is.

Ilse, Nadia, Siem, Nienke, Malin, Noa, Carmen, Thijs, Chris, Renate en Delta werden individueel in het zonnetje gezet waarna het certificaat en voor elk een speciaal uitgekozen Engels boek werden uitgereikt. Afwezig waren Brent en Jopie.

Voor Maathuis was dit de allerlaatste CCC, aangezien zij vorig jaar met pensioen is gegaan. Ze kijkt terug op fijne Cambridge groepen met getalenteerde leerlingen, die hun extra moeite - een uur meer les in de week op soms ongunstige uren - beloond zien met een internationaal erkend diploma. Dat houdt in dat de leerlingen met het Advanced op zak een streepje voor hebben als ze bijvoorbeeld in het buitenland willen werken, studeren of een stage doen.

Met een vrolijke groepsfoto en gezellig napraten werd de avond afgesloten.

 

Lees ook het bericht in het DvhN

Terug naar hv bovenbouw

Bekijk ook

Diplomering vwo

Diplomering vwo

Geplaatst op:

'Op dinsdag 18 juli tekenden onze vwo-leerlingen hun diploma…

 
Diplomering havo

Diplomering havo

Geplaatst op:

Wat zijn we trots op onze leerlingen van de havo! Op 12 juli…

 
Maarten Voorzangerprijs voor Sharon

Maarten Voorzangerprijs voor Sharon

Geplaatst op:

De Maarten Voorzangerprijs is een aanmoedigings- en waarde…