Cambridge Certificate Ceremony
Geplaatst op: | Weergaven: 294

Cambridge Certificate Ceremony

Op maandagavond 24 oktober leidde Engels docent Irene Maathuis de jaarlijkse Cambridge Certificate Ceremony op het dr. Aletta Jacobs College. Met gepaste trots reikte zij aan de kandidaten hun Cambridge Advanced diploma uit, waarvoor ze examen hadden gedaan in juni. Alle dertien kandidaten hebben hun diploma behaald; twee zelfs met een A, wat de hoogste score is.

Ilse, Nadia, Siem, Nienke, Malin, Noa, Carmen, Thijs, Chris, Renate en Delta werden individueel in het zonnetje gezet waarna het certificaat en voor elk een speciaal uitgekozen Engels boek werden uitgereikt. Afwezig waren Brent en Jopie.

Voor Maathuis was dit de allerlaatste CCC, aangezien zij vorig jaar met pensioen is gegaan. Ze kijkt terug op fijne Cambridge groepen met getalenteerde leerlingen, die hun extra moeite - een uur meer les in de week op soms ongunstige uren - beloond zien met een internationaal erkend diploma. Dat houdt in dat de leerlingen met het Advanced op zak een streepje voor hebben als ze bijvoorbeeld in het buitenland willen werken, studeren of een stage doen.

Met een vrolijke groepsfoto en gezellig napraten werd de avond afgesloten.

 

Lees ook het bericht in het DvhN

Terug naar hv bovenbouw

Bekijk ook

Nederlandse Filosofie Olympiade

Nederlandse Filosofie Olympiade

Geplaatst op:

Danique en Anouk uit vwo-5 hebben op 24 en 25 maart meegedaa…

 
Journée de la langue française  

Journée de la langue française  

Geplaatst op:

Op maandag 3 april organiseert de sectie Frans tussen 14.00 …

 
Gymnasiumdag 2023

Gymnasiumdag 2023

Geplaatst op:

(En bekendmaking winnaars vertaalwedstrijd Grieks/Latijn)