Cambridge Certificates
Geplaatst op: | Weergaven: 151

Cambridge Certificates

Op woensdag 15 november was de uitreiking van de officiële Cambridge certificaten voor de leerlingen die afgelopen juni het examen in Groningen hebben afgelegd. De leerlingen hebben vijf jaar naar het Cambridge Advanced diploma toegewerkt. Van de 15 leerlingen die het examen gedaan hebben, zijn alle 15 geslaagd met prachtige resultaten! Allen hebben het C1-niveau voor Engels bereikt en één leerling zelfs C2, het hoogste niveau dat behaald kan worden. 

Het harde werken van de leerlingen werd beloond met een internationaal erkend diploma. Dat houdt in dat de leerlingen met het Advanced op zak een streepje voor hebben als ze bijvoorbeeld in het buitenland willen werken, studeren of een stage doen.
 
De uitreiking werd feestelijk gevierd onder genot van een hapje en een drankje. De leerlingen werden verwelkomd door Kim Weeber, deelschoolleider havo/vwo bovenbouw. Hierna kregen ze elk hun certificaat uitgereikt en als cadeau een boek. Daabrij was er voor elke kandidaat een persoonlijk praatje van hun Cambridge docent Kirsty Zuijdervliet. 
 
Op het Aletta bieden we de mogelijkheid om naast het reguliere Engels de opleiding Cambridge Engels te volgen. De universiteit van Cambridge heeft een serie cursussen en examens Engelse taalvaardigheid ontwikkeld die internationaal gelden als standaard. De bijbehorende diploma’s worden Cambridge Certificates genoemd en zijn een waardevolle aanvulling op het diploma.

Terug naar hv bovenbouw
Dichter in de klas

Dichter in de klas

Geplaatst op:

Voor de vierde klassen h/v was er vandaag een dichter in de …

 
Battelen in de Euroborg

Battelen in de Euroborg

Geplaatst op:

Jonge ondernemers op stap!