Show voor en door jongeren!
Geplaatst op: | Weergaven: 609

Show voor en door jongeren!

 

Zaterdag 26 november is het zover: de try-out van De Zaterdagmiddagshow!

In het Huis van Cultuur en Bestuur toont een crew van 17 jongeren uit de regio hun talkshow voor publiek. Vanuit Studio Stroom, het jongerenplatform van Kielzog, produceren zij een luchtige talkshow die elke laatste zaterdag van de maand plaatsvindt. Met muziek, cultuur en toffe items. 

Een tweede seizoen wil zeggen ook een nieuwe crew van enthousiaste jongeren die zich hebben aangemeld om alles te weten te komen over een live-talkshow. Elke show is uniek. De jongeren beslissen zelf welke gasten zij uitnodigen en de onderwerpen die besproken worden. Wat beweegt jongeren? En wat speelt er bij jongeren? Dit zijn onder andere vragen die in elke show aan de orde zullen komen.

De Zaterdagmiddagshow biedt jongeren, met en zonder ervaring, een gezellige werk- en leerplek binnen een bruisend cultureel bedrijf. Door middel van workshops en begeleiding van professionele showmakers leren ze zelfstandig hun show samen te stellen en te produceren. Filmen, editen, presenteren, techniek en regisseren. Kortom: alles wat een liveshow nodig heeft! AJC-leerlingen kunnen zich nog steeds aanmelden om mee te doen aan de show. Interesse? Klik op de site van Kielzog.

Je bent ook van harte uitgenodigd om zaterdag 26 november van 15.00-16.00 uur de show als toeschouwer bij te wonen. Dit kan zowel live in de foyer van Kielzog als online via livestream. De toegang is gratis. 

 

 

Terug naar Het laatste nieuws
Even voorstellen

Even voorstellen

Geplaatst op:

Nieuwe bestuurder/algemeen directeur

 
Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerlingen

Geplaatst op:

Dat kan nu ook digitaal!