Kielzog komt binnen(rijden)
Geplaatst op: | Weergaven: 728

Kielzog komt binnen(rijden)

Op maandag 30 januari komt Kielzog naar het Aletta om aandacht te vragen voor De Talent Awards, waarvoor onze leerlingen zich ook kunnen inschrijven. In de beide middagpauzes zal er in de voorhal muziek worden gemaakt en informatie worden verstrekt door cultuurcoaches. Ook over een leuk vakantieproject waar leerlingen aan mee kunnen doen. Hieronder een beknopte uitleg van beide evenementen en maandag in de pauze volgt dan meer informatie.

A.TALENT AWARDS

Word jij hét Kielzog Talent van 2023?

In 2021 won Zdenka Korringa (toen leerling in vwo-5) de Kielzog Talent Award. De jury is op zoek naar nieuw talent. Speel je een instrument, kun je goed zingen of doe je iets anders met muziek? Jong, oud, beginner of gevorderd iedereen mag meedoen. Stuur een (korte) video vóór 1 februari in en wie weet win jij net als Zdenka een professionale studio opname. Meer info op de site van Kielzog.

B.vaKANSie project
Daarnaast is er maandag ook aandacht voor het vaKANSie project, waar jongeren in de voorjaarsvakantie eigen mode kunnen maken. De vakantieweek wordt dan feestelijk afgesloten met een fotoshoot en een modeshow.
Lieneke (kostuum en kledingmaakster) is maandag ook op school aanwezig om vragen te beantwoorden van jongeren die geïnteresseerd zijn, zich willen aanmelden of graag meer willen weten.

 

Terug naar Het laatste nieuws

Bekijk ook

Nederlandse Filosofie Olympiade

Nederlandse Filosofie Olympiade

Geplaatst op:

Danique en Anouk uit vwo-5 hebben op 24 en 25 maart meegedaa…

 
Bootje bouwen

Bootje bouwen

Geplaatst op:

In Midden-Groningen zijn we trots op de scheepsbouw. Aan het…

 
Journée de la langue française   

Journée de la langue française  

Geplaatst op:

Op maandag 3 april organiseert de sectie Frans tussen 14.00 …