Tech to the Future
Geplaatst op: | Weergaven: 927

Tech to the Future

Onze leerlingen uit vmbo-2 bezochten Tech to the Future in Groningen (zie foto's). Tech to the Future is een nieuw grootschalig techniekevenement, een initiatief vanuit de Sterk Techniek Onderwijs regio's in onze provincie. Enthousiaste bedrijven en mbo-scholen laten op 22 en 23 november in MartiniPlaza zien hoe breed de wereld van techniek is. Een onderwijsbeurs voor zowel denkers als doeners.

Op woensdagmiddag 23 november is het evenement tussen 12.30 - 16.30 uur gratis toegankelijk voor iedereen met interesse voor techniek. Ouders die enthousiast zijn geworden door de verhalen van de tweedeklassers worden uitgenodigd om de beurs samen met hun kind nog een keer te bezoeken. Ook de overige leerlingen van het Aletta zijn er dan welkom. Ben je een echte doener of wil je juist meedenken over nieuwe technieken, kom dan naar Tech to the Future! En neem je ouder(s) gezellig mee.

Op de website van Tech to the Future staat informatie over de deelnemers en kan eventueel al van tevoren een route worden uitgestippeld. Maar je gewoon laten verrassen op de beursvloer door het vele en gevarieerde aanbod kan natuurlijk ook. Bekijk ook het filmpje van OOG Radio &TV met o.a. onze Nina die virtueel aan het lassen is. En lees het in de krant.

Een groep leerlingen bb vmbo - PIE bezocht woensdagmiddag ook de beurs.

 

Passie in Techniek (PIT) is de naam van de samenwerking tussen Winkler Prins en het Aletta voor Sterk Techniek Onderwijs in de regio Groningen. Wij zijn met onze drone arena te vinden op deze onderwijsbeurs voor techniek.

 

[Vervoer met bussen van het Nationaal Busmuseum Hoogezand]

Terug naar Het laatste nieuws

Bekijk ook

Past Aletta bij jou?

Past Aletta bij jou?

Geplaatst op:

Onze leerlingen vertellen waarom zij voor het Aletta kozen.

 
Aletta en de onderwater robot

Aletta en de onderwater robot

Geplaatst op:

Het Aletta geeft de laatste jaren succesvol invulling aan …

 
Kielzog komt binnen(rijden)

Kielzog komt binnen(rijden)

Geplaatst op:

Op maandag 30 januari komt Kielzog naar het Aletta om aandac…