Het Aletta Beautyplein
Geplaatst op: | Weergaven: 868

Het Aletta Beautyplein

Een middagje heerlijk genieten

De stichting POSO - de overkoepelende ouderenorganisatie in onze gemeente - heeft de volgende oproep naar haar leden gestuurd en een oproep in de krant gezet:

Wie een middagje heerlijk wil genieten van een nagel-, gezichts- of haarbehandeling kan in oktober en november met Stichting POSO mee naar 'het Aletta Beautyplein’. De leerlingen van het dr. Aletta Jacobs College willen in de beautysalon op school graag in praktijk brengen wat zij hebben geleerd over uiterlijke verzorging. Daarvoor nodigen zij dames en ook heren die dat leuk vinden uit om gebruik te maken van een van de inloopmiddagen op 'het Aletta Beautyplein’. Dit kan op maandag 16 oktober, maandag 30 oktober of maandag 6 november vanaf 14.45 uur. Belangstellenden kunnen zich per email aanmelden, onder vermelding van de datum en welke behandeling de voorkeur heeft.

We werken op meer vlakken samen met POSO, zo koken we binnenkort ook weer voor ouderen in onze gemeente en serveren de gerechten in ons restaurant van de afdeling Zorg&Welzijn. Misschien leuk om je opa en/of oma op de POSO-activiteiten die bij ons op school plaatsvinden te attenderen!

Update 1/11: artikel in De Regiokrant.

 

NB:
Het Aletta Beautyplein is een deelschooloverstijgend project: leerlingen kunnen het kiezen als maatwerkuur. De samenwerking van POSO met vooral de deelschool bovenbouw vmbo is een prachtig initiatief. Helemaal omdat het beleid van deze deelschool erop gericht is om leerlingen zoveel mogelijk in de praktijk te laten oefenen.

Terug naar Het laatste nieuws

Foto's

Bekijk ook

Schrijver in de klas

Schrijver in de klas

Geplaatst op:

Elk jaar komt de bekende schrijfster Maren Stoffels bij ons …

 
Le petit déjeuner

Le petit déjeuner

Geplaatst op:

De brugklassers mavo die lessen Frans volgen in het tweede s…