De laatste diplomering
Geplaatst op: | Weergaven: 778

De laatste diplomering

Vandaag werd de diplomering van de afdeling havo en vwo nog een keer dunnetjes over gedaan in de Aletta Jacobs Zaal. Voor de havo hebben Roos, Chiara en Faduma nog flink zitten zwoegen in het derde tijdvak* en met resultaat; alle drie zijn ze geslaagd voor hun diploma!

Ook Nabil kwam vandaag zijn havo-diploma in ontvangst nemen. Nabil was al geslaagd, maar kon er vorige week woensdag tijdens de diplomering helaas niet bij zijn.

Edgar had vorige week zijn havo-diploma al gehaald, maar kwam vanmiddag naar school om de trofee die hoort bij de Maarten Voorzanger Prijs nog in ontvangst te nemen. 

Ook op het vwo hebben er nog leerlingen hun beste beentje voorgezet in het derde tijvak*. Julian en Ayden mochten vandaag hun handtekening zetten onder hun welverdiende diploma.

We wensen alle leerlingen veel succes bij de vervolgopleiding, maar nu eerst genieten van een welverdiende zomervakantie!

 

Derde tijdvak*:

Normaliter bestond het derde tijdvak voor bijzondere gevallen. Echter, dat is in 2022 aangepast, vanwege corona. Dit jaar was het derde tijdvak een herkansingstijdvak.

 

Lees het ook op de site van Menterwolde Info en Midden Groningen Nieuws

Terug naar Het laatste nieuws

Bekijk ook

Wat doe jij in je vrije tijd?

Wat doe jij in je vrije tijd?

Geplaatst op:

Maandag 2 oktober start de schoolbrede projectweek ‘Wa…

 
Antonio en Roeg Klassiek

Antonio en Roeg Klassiek

Geplaatst op:

Antonio uit havo-5 speelde onlangs op het festival Roeg Klas…

 
Week tegen pesten

Week tegen pesten

Geplaatst op:

Deze week besteden wij in de deelschool vmbo onderbouw extra…