Ook 't Aletta wil helpen!
Geplaatst op: | Weergaven: 805

Ook 't Aletta wil helpen!

Op woensdag 15 februari is er een landelijke actiedag voor de ramp in Turkije en Syrië.

Wij sluiten ons hier bij aan.

 

De schok van de aardbeving in Turkije en Syrië wordt ook op het Aletta gevoeld. Er zijn ook leerlingen en medewerkers van onze school die familie, vrienden en bekenden hebben in het getroffen gebied en direct of indirect geraakt zijn. Wij leven met hen mee.

Het aantal doden na de aardbevingen in Turkije en Syrië is enorm en dan zijn er ook nog tienduizenden gewonden. Miljoenen mensen raakten in een klap alles kwijt. Een reden voor landelijke hulporganisaties om de handen ineen te slaan om Giro 555 te openen, zodat mensen geld kunnen doneren voor de slachtoffers van de aardbevingen.

Er zijn ook fantastische lokale initiatieven en ook scholen zetten acties op om geld te genereren voor het goede doel. Ook het Aletta wil helpen. Op initiatief van leerlingen Kayra en Melike uit havo-4 vragen we aandacht voor de ramp. We sluiten ons aan bij de landelijke actie op 15 februari a.s. en zetten vanaf die woensdag tot het eind van deze maand een grote groene collectebus in de voorhal van de school, waarin geld gedoneerd kan worden. Dit geld gaan wij op 1 maart storten op Giro 555. Beide initiatiefnemers hebben als eerste een bijdrage in de collectebus gedaan. 

Je kunt via de QR-code op deze site natuurlijk ook rechtstreeks storten op Giro 555.


Help jij ook mee? Elke euro helpt de slachtoffers van beide landen!

Terug naar Het laatste nieuws
Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerlingen

Geplaatst op:

Dat kan nu ook digitaal!

 
Parkeren ivm de vierdaagse

Parkeren ivm de vierdaagse

Geplaatst op:

Van maandag 5 t/m vrijdag 9 juni wordt de avondvierdaagse in…