Even voorstellen
Geplaatst op: | Weergaven: 930

Even voorstellen

Nieuwe bestuurder/algemeen directeur

Per 1 maart treedt Ralf Buiter (45) in dienst bij het dr. Aletta Jacobs College als bestuurder/algemeen directeur. Hij heeft meer dan twee decennia ervaring in verschillende rollen binnen het onderwijsveld:  docent, mentor, decaan, teamleider en directeur. 

Hiervoor was hij directeur aan het Dr. Nassaucollege/locatie Quintus in Assen. Met zijn gedrevenheid voor leiderschap staat Ralf Buiter nu klaar om aan zijn avontuur op onze school te beginnen.

Toen voormalig bestuurder/algemeen directeur Ineke de Roo in augustus vertrok, sprak zij de woorden ‘Onderwijs moet niet stilstaan, dat doet de wereld ook niet.’ En dat is waar Buiter zich graag bij aansluit. Hij zegt: “Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s van het dr. Aletta Jacobs College te blijven werken aan een toekomstgericht breed onderwijsaanbod in Midden-Groningen, waarbij onze leerlingen tot hun recht komen en met plezier naar school gaan. Waar de leerlingen echt gezien worden en goede resultaten behalen op hun niveau.”

“Een mooi voorbeeld daarvan is de tweejarige pilot School voor Toekomst. Met deze pilot slaan de provincie Groningen, de gemeente Midden-Groningen en het dr. Aletta Jacobs College de handen ineen voor inclusief onderwijs, zodat ook kinderen die het lastig hebben hun plek behouden binnen de school. Een ander voorbeeld is de inzet om het onderwijsaanbod voor hoogbegaafde leerlingen op het Aletta verder te ontwikkelen als aspirant HB-school”, geeft Buiter aan. 

Wij wensen Ralf Buiter veel succes op het Aletta en spreken tegelijkertijd enorme dank uit aan Willeke Doornbos, die de afgelopen maanden als bestuurder/algemeen directeur ad interim leiding heeft gegeven op onze school.

 

Terug naar Het laatste nieuws
Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Geplaatst op:

Vacatures bij het dr. Aletta Jacobs College: Openheid, Ontwi…