Mert zegt het met bloemen
Geplaatst op: | Weergaven: 472

Mert zegt het met bloemen

In het laslokaal van de afdeling PIE troffen we Mert uit k3b. Hij werkte aan een vrij werkstuk en het resultaat vinden we echt de moeite waard om te laten zien.

Mert: “Mijn moeder is morgen jarig, maar ik wist eigenlijk niet wat ik haar moest kopen. Ik bedacht dat ik voor haar wel een leuk metaalwerkstukje zou kunnen maken. Daarbij geïnspireerd door mijn oom, die als onderhoudsmonteur bij een metaalverwerkend bedrijf werkt en als hobby ook leuke werkstukjes van metaal maakt. Ik zag op Pinterest een leuke bloem van metaal en vroeg aan de PIE-docenten of ik dit op school in mijn eigen tijd mocht maken. Dat mocht en nu is het af. Nog op tijd voor de verjaardag van mijn moeder morgen.”

Vmbo-leerling Mert is volledig klaar met de profielmodules in klas 3 en zelfs al begonnen aan de keuzemodules voor klas 4. Dit geeft hem ook ruimte om met een vrij werkstuk aan de slag te gaan. Overigens heeft hij dit werkstuk geheel in eigen tijd op school gemaakt. Het werkstuk is bijna volledig van gebogen m6 plaatringetjes gemaakt. En deze heeft hij met behulp van MAG lassen gemaakt.

Compliment Mert!

 

Terug naar Het laatste nieuws

Foto's

Bekijk ook

Op = Op

Op = Op

Geplaatst op:

Alle zomerpakketten zijn uitgedeeld.

 
Zomerpakket voor alle leerlingen

Zomerpakket voor alle leerlingen

Geplaatst op:

Ophalen op do 18 of vr 19 juli!

 
Zes feestelijke diplomeringen

Zes feestelijke diplomeringen

Geplaatst op:

Op woensdagavond 17 juli werd op het Aletta de serie van zes…