Let's Party! Schoolfeest Aletta
Geplaatst op: | Weergaven: 1551

Let's Party! Schoolfeest Aletta

Het mag weer: een feestje bouwen.

Twee jaar achter elkaar moesten de galafeesten door corona worden geannuleerd, maar volgende week organiseert de feestcommissie weer een tweetal feesten voor de leerlingen van het Aletta. De kaartverkoop daarvoor is vandaag begonnen. 

Op donderdag 21 april staat - van 19.00 tot 23.30 uur - het feest voor de bovenbouw (leerjaar 3 t/m 6) op het programma en op vrijdag 22 april is er - van 19.00 tot 22.30 uur*- een feest voor de onderbouw (leerjaar 1 + 2). Bekijk de bijgaande posters voor meer informatie over het thema, de toegangsprijs en de tijden.

Op beide dagen mag je als een heuse BN’er over de rode loper het schoolgebouw binnen om je daarna uit te leven in de theaterzaal, waar je je ook samen met je klasgenoten in feestkleding kan laten fotograferen.

Koop snel een kaartje! Dit kan bij de feestcommissie, zij zijn dagelijks in de pauze aanwezig in de kantine van de locatie LvdS 4.

 

NB: alle feesten op het Aletta zijn alcoholvrij. Er wordt gecontroleerd.

 

Opmerking*:

Op de poster voor het onderbouwfeest staat een foutieve eindtijd, dit moet zijn: 22.30 uur. Daarover hebben de betreffende leerlingen en ouders op 20/4 een mail gehad.

Terug naar Het laatste nieuws

Foto's

Bekijk ook

Nieuwe pixel

Nieuwe pixel

Geplaatst op:

De prijswinnaars van de Aletta Jacobs Prijs van de gemeente …

 
Amar speelt in de klas

Amar speelt in de klas

Geplaatst op:

theater voor vmbo-3

 
Leerlingen gezocht!

Leerlingen gezocht!

Geplaatst op:

Hulp tijdens diplomeringen