ONTDEK ALETTA!
Geplaatst op: | Weergaven: 728

ONTDEK ALETTA!

Voorlichtingsactiviteiten voor leerlingen groep 8

De basisschoolleerlingen uit groep 8 oriënteren zich in deze periode samen met hun ouders op de vervolgstap: voor welke school voortgezet onderwijs kiezen we en voor welke deelschool c.q. afdeling? 

Het dr. Aletta Jacobs College is in de week van 13 november al gestart met de eerste ronde kennismakingsactiviteiten voor deze doelgroep. De tweede ronde vindt plaats in de week van 11 december. De voorlichtingsavonden per afdeling worden gevolgd door ons Open Huis op dinsdagavond 16 januari 2024

Onder de noemer ‘Ontdek Aletta!' zijn de leerlingen uit groep 8 en ook hun ouders welkom. De ouders krijgen in november en december voorlichting over het Aletta en over de specifieke deelscholen. De kinderen nemen tegelijkertijd deel aan kennismakingslesjes in de deelschool om er sfeer te proeven en alvast de docenten, de manier van lesgeven en ook het gebouw te leren kennen. Naast informatie over onze bestaande dakpanklassen wordt er ook informatie gegeven over de nieuwe brugklas pro/basis en de nieuwe brugklas mavo/havo/vwo. 

 

Klik hier voor meer info en voor de indeling per basisschool.
De basisscholen in Midden-Groningen hebben deze info ook per mail ontvangen.

Terug naar Het laatste nieuws

Bekijk ook

Theater over sociale media

Theater over sociale media

Geplaatst op:

Op een creatieve manier de alarmbel indrukken!

 
Plusklas op bezoek

Plusklas op bezoek

Geplaatst op:

De leerlingen van de plusklas waren afgelopen week weer op h…

 
Maandag controle politie

Maandag controle politie

Geplaatst op:

Fietsers in het verkeer zijn kwetsbaar, in de herfst en wint…