Halve finale Olympic Moves
Geplaatst op: | Weergaven: 428

Halve finale Olympic Moves

Zaalvoetbalteam

In tegenstelling tot eerdere berichten mocht ons meisjesteam klas 3+4 – als beste nummer 2 in de regiowedstrijden – toch door naar de halve finale zaalvoetbal in Leek.

In Leek moest er gelijk tegen de nummer een van de regiowedstrijden, het Lauwers College Buitenpost, worden gestreden. Een moeilijke opdracht. Helaas kregen we ook al snel een goal om de oren. De meiden bleven elkaar echter helpen en er kwamen wat kleine kansjes, maar het individuele verschil was te groot en daardoor werd de wedstrijd uiteindelijk met 5-0 verloren.

De tweede wedstrijd tegen het Roelof van Echten College ging lang gelijk op. We kwamen uiteindelijk wel op achterstand, maar we bleven ons inzetten en er kwam wat meer rust aan de bal in het spel. Het team kwam echter niet tot grote kansen om de keeper te testen, maar gelukkig werd aan het eind de stand nog rechtgetrokken en werd het 1-1.

In de derde en laatste wedstrijd ging de strijd om de tweede plaats van de halve finale. Tegen RSG de Borgen uit Leek kwamen we op een mooie wijze op voorsprong. Het ging gelijk op en er werden kansen aan beide kanten gecreëerd. Dit was ook de best gespeelde wedstrijd van beide toernooien. Helaas kwamen de tegenstanders terug tot 1-1 stand, waarop wij vervolgens weer de voorsprong namen met een tegendoelpunt. Helaas lukte het niet om de buit binnen te halen en ging de wedstrijd uiteindelijk verloren met 3-2. Maar het meisjesteam klas 3+4 mag met trots terugkijken op beide toernooien.  

Terug naar Het laatste nieuws
Uitnodiging

Uitnodiging

Geplaatst op:

Opening examenexpo 2024

 
Europees kampioen

Europees kampioen

Geplaatst op:

Wij feliciteren onze leerlingen Dewi, Liara, Indy, Iris, Fem…