Geslaagde actie
Geplaatst op: | Weergaven: 474

Geslaagde actie

SAMEN STAAN WE STERK(ER) EN SAMEN IS HET ONS GELUKT!

Veel bezoekers kwamen vanmiddag naar onze goede-doelen-markt en daardoor kunnen we nu al stellen dat 'Aletta in Actie voor Oekraïne' een succes is. Ook kijken we met een goed gevoel terug op de Aletta Avond Academie die gisteravond plaatsvond in de Spiegelzaal.

We bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het succesvol laten verlopen van beide evenementen op onze school.


NB: Kijk ook eens op de deelschoolsites!

 

 

Aletta in actie voor Oekraïne: de hele school zet zich in op 21 april.

De mensen uit Oekraïne hebben dringend hulp nodig. Daarvoor zijn we al eerder een inzamelingsactie van goederen begonnen op het dr. Aletta Jacobs College, maar we doen meer:


Aletta in actie:
Op donderdag 21 april wordt een schoolbrede actiedag georganiseerd. Het is een evenement waar alle leerlingen* en personeelsleden van het Aletta aan meewerken, met als doel geld in te zamelen voor Oekraïne. We nodigen belangstellenden uit om donderdag 21 april tussen 12.00 en 14.00 uur naar school te komen om zodoende de actie te steunen. Want samen maken we deze actie tot een succes en samen redden we meer levens.

Voor elk wat wils:
Onze leerlingen hebben in samenwerking met hun docenten gezorgd voor een gevarieerd aanbod. In de verschillende deelscholen en ook op het schoolplein worden namelijk tegen betaling van een klein bedrag verschillende activiteiten, producten en versnaperingen aangeboden. Een greep uit het aanbod:

1.Sport
Er kan worden deelgenomen aan sportieve challenges – o.a. sponsorzwemmen, sponsorloop, survivalbaan - waarbij de deelnemers vooraf worden gesponsord.

2.Spel
Men kan het geluk beproeven bij het Rad van Fortuin of bij de Bingo. In verschillende deelscholen kan men spellen spelen en gamen.

3.Zoet en hartig
Bezoekers kunnen overal terecht voor (zelfgemaakte) lekkernijen, zoals cupcakes, bakbananen, gehaktballen, soep, tosti’s, enzovoort. En op het terras is een lekker drankje te bestellen.

4.Uiterlijk
Men kan op verschillende plaatsen nagels laten lakken en in het lokaal uiterlijke verzorging het haar laten stylen. Zelf sieraden maken behoort ook tot de mogelijkheden. En wie de auto weer wil laten glimmen, kan terecht bij de wasstraat op de parkeerplaats voor school.

5.Made by Aletta
Overal worden zelfgemaakte producten verkocht, zoals: bloemstukjes, houten vogelhuisjes, sleutelhangers, kaartjes, enzovoort. Maar je kan ook zelf aan de slag en een ventilator bouwen op de afdeling PIE.

6.Inzamelen/Verzamelen
Uiteraard mag een rommelmarkt niet ontbreken deze middag. Daarnaast is er een inzamelingspunt waar statiegeldflessen kunnen worden ingeleverd. Hulpgoederen kunnen 21 april ook nog worden ingeleverd in de voorhal van de school, die worden volgende week door een oud-leerling naar Oekraïne gebracht.

Betaling:
Voor de betaling maken we gebruik van een muntensysteem: 1 muntje is € 0.50. Verkooppunten bij entree schoolplein c.q. (deel)school.

 

Opm*.: m.u.v. sommige examenklassen

Terug naar Het laatste nieuws

Bekijk ook

Nieuwe pixel

Nieuwe pixel

Geplaatst op:

De prijswinnaars van de Aletta Jacobs Prijs van de gemeente …

 
Amar speelt in de klas

Amar speelt in de klas

Geplaatst op:

theater voor vmbo-3

 
Leerlingen gezocht!

Leerlingen gezocht!

Geplaatst op:

Hulp tijdens diplomeringen