Gezond moet je doen!
Geplaatst op: | Weergaven: 620

Gezond moet je doen!

Gezondheidsweek onderbouw vmbo

In de week van 31 oktober t/m 4 november wordt op het Aletta door de docenten onderbouw vmbo weer een themaweek over gezondheid georganiseerd. De gehele week wordt er dagelijks extra aandacht besteed aan een gezonde leefstijl door themalessen over gezonde voeding en door leuke beweegactiviteiten. Daarnaast is er middels creatieve workshops c.q. opdrachten aandacht voor duurzaamheid in relatie tot groenten en fruit.

Het docententeam weet uit ervaring – dit is de vijfde editie – dat het succes van de Gezondheidsweek valt of staat met een aansprekend programma, zodat de deelnemende leerlingen uit klas 1 en 2 er ook na afloop nog over nadenken en het een aanzet mag zijn tot een gezonde(re) leefstijl. 

Uiteraard wordt de inzet van de vmbo-leerlingen ook nu weer beloond: een oorkonde voor de beweegchallenge en een prijs voor de mooiste uitvoering van de creatieve opdracht. De winnaars van leerjaar 1 en 2 worden vrijdag bekend gemaakt. De prijs: een mooie kampioensbeker en een luxe ontbijt op een verassingslocatie voor de gehele klas.

 

Meer informatie + foto’s in de loop van komende week op de deelschoolsite. En in De Regiokrant

Op de bovenstaande foto: leerlingen + docenten met de gesponsorde voedingswaren van de Albert Heijn in Hoogezand.

 

Terug naar Het laatste nieuws
Past Aletta bij jou?

Past Aletta bij jou?

Geplaatst op:

Onze leerlingen vertellen waarom zij voor het Aletta kozen.

 
Aletta en de onderwater robot

Aletta en de onderwater robot

Geplaatst op:

Het Aletta geeft de laatste jaren succesvol invulling aan …