Gemeenteraad ontdekt Aletta!
Geplaatst op: | Weergaven: 640

Gemeenteraad ontdekt Aletta!

Donderdagavond bezochten 16 enthousiaste leden van de Gemeenteraad Midden-Groningen samen met de wethouder van onderwijs onze school.

De bezoekers kregen een rondleiding langs alle deelscholen en daarbij specifiek uitleg over het onderwijs dat er wordt gegeven. Een mooie bijkomstigheid daarbij was dat ze zo ook meteen konden zien wat er in het kader van het Scholenprogramma (voor scholen die te maken hebben met aardbevingen door gaswinning) is gerealiseerd: versterking gebouw Laan van de Sport 4 en nieuwbouw Laan van de Sport 6 en 8.

Na de rondleiding was er een gezellig samenzijn in het restaurant Zorg&Welzijn van de school, daar was middels een aantal presentaties aandacht voor duurzaamheid op het Aletta, het onderwijs van nu en de toekomst, en ook voor het onderwerp kansengelijkheid en veiligheid. Tot slot werd de gemeenteraad bijgepraat over sterk techniek onderwijs in de regio. Het Aletta en Winkler Prins werken hierbij samen onder de naam PIT (Passie in Techniek).

Het was fijn om zulke geïnteresserde en enthousiaste raadsleden te ontmoeten in onze school. [Lees ook het bericht op de site van Midden-Groningen.]

Terug naar Het laatste nieuws

Bekijk ook

Word jij onze nieuwe collega?

Word jij onze nieuwe collega?

Geplaatst op:

Vacatures bij het dr. Aletta Jacobs College: Openheid, Ontwi…

 
 
Aanmelden nieuwe leerlingen

Aanmelden nieuwe leerlingen

Geplaatst op:

Brugklas: Aanmelden voor de brugklas van onze school gaat g…