Champagne!
Geplaatst op: | Weergaven: 575

Champagne!

Vandaag, woensdag 15 juni, was een spannende dag voor de examenleerlingen van het vmbo. Het was namelijk vandaag dat zij te horen kregen of zij waren geslaagd voor het examen eerste tijdvak. Kregen vorige week donderdag al de leerlingen van de mavo, havo en vwo uitslag, nu was het de beurt aan de leerlingen vmbo-bb, vmbo-kb en vmbo-lwt.

De geslaagde kandidaten vmbo kwamen vanmiddag naar school. Ze werden door hun mentor ontvangen in de vrolijk versierde deelschool om er hun cijferlijst + wimpel in ontvangst te nemen. Uiteraard werden zij er ook getrakteerd op gebak. En daarna werd er thuis een feestje gevierd. Zoals bijvoorbeeld door Thomas, hier op de foto, die meteen de champagnefles ontkurkte.

Het lange wachten op de uitslag van het examen werd op deze afdeling beloond met zeer goede slagingspercentages. Een klein aantal leerlingen mag herkansen en ook daarbij is goede hoop dat ze alsnog zullen slagen. 

 

Stuur in die foto's met vlag en wimpel!:

Wil je ook een foto van jezelf op de schoolsite, stuur die dan naar jklunder@aletta.nl

De HS-krant vraagt ook leuke foto's om volgende week in de krant te publiceren. Hieronder de oproep:
"Cum laude, met hangen en wurgen of met twee vingers in de neus: geslaagd is geslaagd! Ken of ben jij iemand uit Midden-Groningen bij wie de vlag gisteren is uitgehangen? Stuur dan een leuke foto in van de geslaagde, vermeld om wie het gaat, hoe oud diegene is, welke VO-opleiding hij of zij heeft afgerond, wat de toekomstplannen zijn en waarom je zo trots bent op jouw geslaagde (of misschien juist op jezelf?). Mail voor aanstaande maandag naar hskrant@mediahuisnoord.nl en wie weet zie je jezelf of jouw geslaagde woensdag in HS-krant schitteren!"

Terug naar Het laatste nieuws

Foto's

Bekijk ook

Fantastische resultaten!

Fantastische resultaten!

Geplaatst op:

Met gepaste blijheid en trots zeggen we: wat hebben onze exa…

 
Start na de vakantie

Start na de vakantie

Geplaatst op:

We wensen iedereen een fijne zomervakantie en alvast een goe…

 
De laatste diplomering

De laatste diplomering

Geplaatst op:

Vandaag werd de diplomering van de afdeling havo en vwo nog …