Bedankje Voedselbank
Geplaatst op: | Weergaven: 722

Bedankje Voedselbank

Overweldigend, wat een prachtige resultaten!

 

Wat het Aletta betreft:

Meer dan 110 leerlingen van het  dr. Aletta Jacobs College (uit klas 3 t/m 5) stonden bij de winkels in Hoogezand en Sappemeer. Onze eigen vrijwilligers stonden bij winkels in Zuidbroek, Noordbroek, Siddeburen, Schildwolde en Harkstede. Het resultaat: bijna 500 volle dozen met houdbare producten. We kunnen er nog een aantal maanden van uitgeven!

Er is omgerekend voor circa 27.000 euro aan spullen binnengehaald! Heel veel werk voor de leerlingen en onze vrijwilligers, die alles moesten verzamelen, halen en uitzoeken: we zijn er bijzonder blij mee! Daarnaast werd bij de winkelacties ook nog een bedrag van in totaal 1200 euro gedoneerd om eten voor te kopen en werden er veel cadeaubonnen van de Hema, Etos, Jumbo etcetera gedoneerd. Het kan niet op!

Datzelfde Aletta hield ook een kerstmarkt, georganiseerd door de leerlingen van de tweede klassen mavo en havo/vwo. Dat leverde naast goederen ook een bedrag van 1250 euro op!

Wij zijn heel blij dat we dit jaar deze acties, na de corona-perioden, weer mochten organiseren. We zijn positief verbaasd over de inzet van heel veel leerlingen. Sommigen stonden er urenlang!

Namens ons bestuur en natuurlijk vooral namens de meer dan 1100 klanten van de voedselbank heel hartelijk dank voor jullie hulp! Want gezamenlijk met jullie konden we de eindejaarsacties tot een grandioos succes maken!

Met vriendelijke groet,

Beno Munneke, voorzitter bestuur Voedselbank Midden-Groningen

 

 

Terug naar Het laatste nieuws
ONTDEK ALETTA!

ONTDEK ALETTA!

Geplaatst op:

Voorlichtingsactiviteiten voor leerlingen groep 8

 
Theater over sociale media

Theater over sociale media

Geplaatst op:

Op een creatieve manier de alarmbel indrukken!