Succesvolle jonge ondernemers
Geplaatst op: | Weergaven: 450

Succesvolle jonge ondernemers

Inmiddels zit het eerste schooljaar met Jong Ondernemen er alweer bijna op! Onze leerlingen uit de bovenbouw h/v zijn nog steeds enthousiast aan de slag met hun ondernemingen. Zo stonden zaterdag 6 april onze leerlingen van EcoDrink, Build a Bag en HarmonyCups op de marktdag in Paddepoel (Groningen) waar ze hun producten mochten verkopen. Het was een fantastische dag waar onze leerlingen maar wat goed uit de verf kwamen!

Op 12 april vindt de Dragons’ Den plaats. Hier presenteren de companies om 16.00 uur hun product voor de jury. Het beste idee ontvangt van de jury het hoogste geldbedrag. Dit geld mag gebruikt worden als groeigeld voor hun bedrijf. Na afloop van de Dragons' Den gaan de leerlingen hun eerste eigen algemene vergadering van aandeelhouders (AvA) organiseren. Belangstellenden mogen maximaal vijf aandelen ter waarde van 5 euro kopen. 

Donderdag 18 april gaan we met company EcoDrink (met onze leerlingen Sayne, Marlou, Anniek en Lisa) naar Amsterdam. Een hele bijzondere gebeurtenis, want er mogen namelijk maar zes companies uit heel Nederland aan The Blue Challenge meedoen. Ze worden op dit moment begeleid door de financieel directeur van Euronext. 

Lees er meer over op de site van Kansrijke Groningers.

Terug naar Het laatste nieuws

Foto's

Bekijk ook

Uitnodiging

Uitnodiging

Geplaatst op:

Opening examenexpo 2024

 
Europees kampioen

Europees kampioen

Geplaatst op:

Wij feliciteren onze leerlingen Dewi, Liara, Indy, Iris, Fem…

 
Plusklas op bezoek

Plusklas op bezoek

Geplaatst op:

De bovenschoolse Plusklas in onze gemeente is bedoeld voor l…