Examen

 

Hier vind je alle belangrijke informatie en data rondom de schoolexamens en de centrale examens van 2023. Houd deze pagina dus goed in de gaten.

Voor de deelscholen mavo, havo en vwo is mevrouw Ionescu de examensecretaris. Heb je vragen over de examens? Je kunt haar bereiken op cionescu@aletta.nl. Of loop even langs bij het roosterbureau; daar zit ook het examensecretariaat.

 

De eindexamens 2023 zijn -- voor nu -- klaar!

De mavo examens van tijdvak 1 zijn klaar! Op woensdag 24 mei heeft de deelschool mavo het eerste tijdvak van de centrale eindexamens afgesloten met het examen biologie.

Voor nu is je harde werk klaar, en is het wachten geblazen. Op woensdag 14 juni wordt de landelijke normering bekend gemaakt, en daarmee ook jouw examenuitslag.

Wil je of moet je herkansen, dan moet je je daarvoor op Magister inschrijven. Dit doe je uiterlijk vrijdag 16 juni vóór 09:00.

Tijdvak 2 begint op maandag 19 juni en eindigt op vrijdag 30 juni. In dit tijdvak maak je je herkansing. Je ziet in het examenboekje (hieronder te downloaden) het precieze rooster van tijdvak 2. Let er dus op dat je gelijk na de uitslag al begint met leren en oefenen, want zoveel tijd zit er niet tussen.

We hopen met zijn allen op een goede uitslag!

Hartelijke groet,

Caitlin Ionescu

 

Hieronder vind je de mavo PTA's:


Hieronder vind je het examenreglement van de mavo en het examenboekje mavo 2023: