PROJECT 21 NOORD

Hét 21 century project voor Noord Nederland

15 april a.s. 14.00 uur, Adverium, Drachten

www.project21noord.nl
Aanmelden conferentie Project21Noord

Op woensdag 15 april 2015 vindt onder de naam Project21Noord een unieke conferentie plaats in Drachten.

Het unieke karakter is gelegen in het feit dat de conferentie een coproductie is van twee onderwijssectoren in het Noorden, te weten de vereniging ICT-Noord (die een groot aantal scholen voor voortgezet onderwijs vertegenwoordigt) en het samenwerkingsverband SD-Fryslân (dat een groot aantal scholen voor primair onderwijs vertegenwoordigt).

De naam van de conferentie – Project21Noord – kent een aantal dimensies. Allereerst is het een primeur dat rondom onderwijs en ICT beide onderwijssectoren de handen in een slaan. Het project is de aftrap van een samenwerking die zich niet beperkt tot de conferentie. Ten tweede is het een conferentie gericht op docenten, coördinatoren, managers, directeuren en bestuurders in de drie noordelijke provincies. En dat onder het motto dat wij niet van ver hoeven te halen, wat wij elkaar in het Noorden kunnen bieden.

Elkaar vinden, elkaar aanvullen en elkaar versterken – dat is de insteek van deze eerste conferentie in Noord-Nederland over de vaardigheden van de 21ste eeuw.

De conferentie is opgebouwd rondom de vaardigheden van de 21ste eeuw en kent een rijk palet aan gastsprekers en workshopleiders.

Zowel ICT-Noord, als SD-Fryslân zien de conferentie als een eerste stap naar samenwerking tussen het voortgezet en het primair onderwijs. Een samenwerking die echt waarde toevoegt aan het onderwijs. Een samenwerking die gaat over de zaken die er in het onderwijs echt toe doen. Een samenwerking die inspirerend en stimulerend is voor alle medewerkers uit beide onderwijssoorten. Een samenwerking waar de leerlingen de vruchten van plukken.


Aanmelding

De aanmelding is nu gesloten.
Project21Noord2019