Deelschoolsites dr. Aletta Jacobs College Algemeen dr. Aletta Jacobs College Beveiligde docentensite dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw HV dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw VMBO BB/KB dr. Aletta Jacobs College Intranet dr. Aletta Jacobs College Onderbouw h/v dr. Aletta Jacobs College Onderbouw VMBO dr. Aletta Jacobs College Praktijkonderwijs dr. Aletta Jacobs College VMBO T
Naam Wachtwoord - Logingegevens kwijt?

Begin > dr. Aletta Jacobs College Algemeen > Sport > Namens de sectie LO >
Namens de sectie LO

Wij als vakdocenten Lichamelijke Opvoeding willen graag sport meer onder de aandacht brengen op school met als doel dat iedere leerling op de hoogte is van wat er speelt. Bijvoorbeeld wanneer welke sportdag is en voor welk leerjaar. Maar natuurlijk ook agenda punten van andere sportevenementen. Op deze link zijn nieuwtjes te vinden en foto’s van activiteiten.
We willen er ook voor zorgen dat jullie leerlingen makkelijker in contact kunnen komen met ons en je kunnen inschrijven voor activiteiten. Niet onbelangrijk: de prestaties van de beste leerling op een onderdeel worden weergegeven in de wall of fame.
 
Kortom, deze link via sport biedt je genoeg inzichten en overzichten, zodat jij op de hoogte bent. Je weet wanneer wat is en je weet wie je moet hebben. We moeten trots zijn op de kwaliteiten van elkaar en dit met elkaar kunnen delen en dat is hier een geschikte plek.

Een sportief schooljaar gewenst!!


 
F. Stabler (STB) - Havo/ Vwo onderbouw


 
C. Siebenga (SIE) - Havo/ Vwo bovenbouw, BSM en Topsportcoordinator 


 
J. Vecht (VEC) - Vmbo BB/KB bovenvbouw 


 
B. Adams (ADB) - Mavo

K. Goeijen (GOE) - Mavo


 
M. Drenth (DRM) - Bovenbouw Havo/ Vwo + BSM en Decaan 


 
D. Hiemstra (HIE) - Praktijkonderwijs en LWT


T. Hartlief (HAT) - Vmbo BB/KB onderbouwD. Visser (VID) - Vmbo BB/ KB onderbouw


 
B. Bakker (BAB - Vmbo BB/KB)

 
<< vorige

dr. Aletta Jacobs College 2019 disclaimer