Naam Wachtwoord - Logingegevens kwijt?

Deelschoolsites dr. Aletta Jacobs College Algemeen dr. Aletta Jacobs College Beveiligde docentensite dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw HV dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw VMBO BB/KB dr. Aletta Jacobs College Intranet dr. Aletta Jacobs College Onderbouw h/v dr. Aletta Jacobs College Onderbouw VMBO dr. Aletta Jacobs College Praktijkonderwijs dr. Aletta Jacobs College VMBO T
Aletta naar Athenespelen

Aletta naar AthenespelenOok dit jaar doet het Aletta weer mee aan de Athenespelen. Het is een tweedaags sportevenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Een unieke mogelijkheid om kennis te maken met Groningen als studentenstad. Er doen 32 vo-scholen uit Nederland aan mee. De scholen die van buiten de stad Groningen komen, logeren in een van de grote sporthallen. Aan het eind van de eerste dag is er altijd een groot feest in de binnenstad.
Scholieren van havo-4 en vwo-4+5 strijden op de onderdelen voetbal, klimmen, zwemmen, volleybal, squash, tafeltennis, atletiek, tennis en basketbal om de Athenebokaal. Op dit moment zijn de wedstrijden nog aan de gang. De einduitslag volgt later.

 << vorige

dr. Aletta Jacobs College 2019 disclaimer