Naam Wachtwoord - Logingegevens kwijt?

Deelschoolsites dr. Aletta Jacobs College Algemeen dr. Aletta Jacobs College Beveiligde docentensite dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw HV dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw VMBO BB/KB dr. Aletta Jacobs College Intranet dr. Aletta Jacobs College Onderbouw h/v dr. Aletta Jacobs College Onderbouw VMBO dr. Aletta Jacobs College Praktijkonderwijs dr. Aletta Jacobs College VMBO T
Examenwerk

ExamenwerkOok dit schooljaar tonen de creatieve talenten van het Aletta hun kunsten in galerie de Smederij. Van 9 t/m 25 mei zijn de werkstukken te zien van de havo- en vwo-leerlingen met beeldende vorming in hun examenpakket.

Het was gezellig druk in de galerie tijdens de opening vanmiddag. De bezoekers zagen een zeer gevarieerde tentoonstelling. Een tentoonstelling die wordt gevormd door zowel platte, ruimtelijke als bewegende beelden. Belangstellenden kunnen overigens nog tot 26 mei aan de Vosholen 56 in Sappemeer terecht. De Smederij is open op de donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 16.30 uur. De entree is gratis.

De havo-leerlingen moesten dit jaar kiezen voor het thema ‘water’ of ‘middeleeuwen’. De vwo-leerlingen kozen uit een van de vijf examenopgaven. Het leverde prachtige kunstwerken op. De kunstdocenten en een 2e corrector van een andere school zullen het tentoongestelde werk de komende week beoordelen voor een examencijfer. Docenten Geert Hoetink en Barbara Janssens zullen daarnaast ook bepalen wie van de exposanten de Maarten Voorzangerprijs in ontvangst mag nemen. Een stimuleringsprijs voor uitzonderlijk beeldend talent, vernoemd naar oud-tekendocent Maarten Voorzanger.

Het werk van de eindexamenleerlingen gaat eind mei weer terug naar school, waar het ook tentoongesteld wordt.
 
Meer info:  www.desmederijsappemeer.nl

[foto: Jos Boerjan]
 << vorige

dr. Aletta Jacobs College 2019 disclaimer