Naam Wachtwoord - Logingegevens kwijt?

Deelschoolsites dr. Aletta Jacobs College Algemeen dr. Aletta Jacobs College Beveiligde docentensite dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw HV dr. Aletta Jacobs College Bovenbouw VMBO BB/KB dr. Aletta Jacobs College Intranet dr. Aletta Jacobs College Onderbouw h/v dr. Aletta Jacobs College Onderbouw VMBO dr. Aletta Jacobs College Praktijkonderwijs dr. Aletta Jacobs College VMBO T
Toptutors - Bijles

Toptutors - Bijles

Sinds februari 2015 heeft het Aletta een bijlesafdeling van TopTutors. De afdeling is opgezet door oudleerling Floor Mijland. Na anderhalfjaar zich volledig te hebben ingezet, draagt Floor nu het stokje over aan haar opvolgster: Marleen Sissing.
 
Marleen stelt zich voor:

“Hi! Mijn naam is Marleen Sissing. Na een studieswitch van tweedejaars student Technische Planologie, begin ik in september met de studie Technische Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit van Groningen. Binnen de studie zal ik mij veel bezig houden met natuurkunde, scheikunde, wiskunde en economie met een oriëntatie op de Engelse taal. Daarnaast ben ik vanaf nu werkzaam bij de stichting TopTutors. In samenwerking met het Aletta verzorgen wij bijlessen op maat. Mocht je hulp of ondersteuning nodig hebben, dan kan je mij altijd een mailtje sturen! Dan zorg ik, als managing tutor van de afdeling Hoogezand, dat de juiste persoon aan jou wordt gekoppeld voor een eenmalige of structurele bijles. ”
Voor meer informatie kun je kijken op www.toptutors.nl of een mailtje sturen naar de gloednieuwe Managing Tutor Marleen (marleensissing@toptutors.nl)

Afscheid van Floor:

Floor: “Met veel plezier heb ik de afdeling geleid. Het was ontzettend leuk om contact te hebben met docenten, leerlingen en oud-leerlingen. Ik vind het vooral heel mooi dat ik leerlingen heb kunnen helpen door ze alleen maar in contact te brengen met een tutor. De rest ging eigenlijk altijd vanzelf! Het is jammer dat ik vanwege mijn studie toch heb moeten besluiten om de afdeling door te geven, maar ik weet ook dat Marleen met veel plezier mijn taak zal overnemen.”

Wij bedanken Floor voor haar inzet en wensen Marleen veel succes!

 << vorige

dr. Aletta Jacobs College 2019 disclaimer